Annons:

Galenskaparna säljer Lorensbergsteatern i Göteborg till Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain

Vicky Nöjesproduktion och 2Entertain har, genom det gemensamma bolaget Oscarsteatern AB, ingått avtal med Kulturtuben om att från den 7 januari 2025 ta över driften av legendariska Lorensbergsteatern i Göteborg. 

”Otroligt roligt och en ära att få vara en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv och få tillgång till denna fantastiska teater! Det öppnar dessutom upp möjligheter att i framtiden kunna flytta våra musikaler, shower och komedier från Oscars & China Teatern till Lorensbergsteatern och det blir kanske t o m någon urpremiär i Göteborg”, säger Vicky och Johan von der Lancken, Producenter Vicky Nöjesproduktion i ett pressmeddelande.

”Det känns otroligt bra att välkomna en ny teaterarena till familjen! Nu får en ännu bredare publik chansen att uppleva våra föreställningar samtidigt som vi som bolag stärker vår position. Vi har en spännande resa framför oss”, säger Janne Andersson, VD 2Entertain i ett pressmeddelande.

Någon köpesumma är inte kommunicerad.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna