Annons:

Hög tid att boka din plats på Travel News Market

Nu öppnar mötesbokningen på Travel News Market, Nordens största B2B-event för reseindustrin. - I år har vi fler utställare någonsin, vi går mot ett all time high, säger Travel News vd och ägare Nils Norberg. - Det är alltså hög tid för alla köpare att boka sin plats för att få del av alla förmåner i Travel News Buyers Club, säger Paulina Lund, Travel News Markets projektledare.

BOKA DIN PLATS TILL TRAVEL NEWS MARKET den 2 december HÄR

Travel News Market, Nordens största B2B-event för reseindustrin, går som vanligt av stapeln i Stockholms Waterfront stora kongresshall med utsikt mot Stockholms stadshus mitt i stan. I år blir det den 2 december. En mängd nyheter väntar på besökarna. Den största är den nya sektionen Meet Sweden med svenska leverantörer och utställare. Sektionen är fulltecknad med både hotell, konferensanläggningar och transportbolag.
En annan stor nyhet är vår nya event-tävling “Sveriges häftigaste event” där några av landets största eventföretag tävlar mot varandra live in för våra besökare. De kommer sedan att rösta fram vinnaren. Alltså, det häftigaste eventet i Sverige sett till Wow-faktor och bidrag till reseindustrin i Sverige.

– Tanken är att på ett roligt och spännande sätt presentera några av de bästa eventen som gjorts i Sverige den senaste tiden. Vi hoppas att detta ska inspirera fler att satsa på event som en fantastisk form för både marknadsföring och hur man bygger ett varumärke internt och externt, säger Viggo Cavling, chefredaktör och partner på Travel News.

BOKA DIN PLATS TILL TRAVEL NEWS MARKET den 2 december HÄR

De rese- och eventköpare som bokar in sig i god tid och accepterar att göra tio möten med relevanta leverantörer kommer förstås att komma med i Travel News Buyers Club vilket innebär att man får en gratis lunch eller en plats på kvällens stora fest med liveband och enklare middag.

– Vår mässa har relevanta möten som ett nyckeltal. Det skapar en effektiv och professionell mötesplats som är effektiv både för köpare och säljare. Årets upplaga av Travel News Market ser ut att bli vår största någonsin, det tar vi som ett bevis på att de senaste årens strategi är vägen fram. Mässor med free flow är nice to have. Vi vill skapa en produkt som är must have för alla deltagare, säger Nils Norberg, vd och ägare Travel News.
Som vanligt har vi också ett ambitiöst seminarieprogram för våra besökare med hearings om bland annat flyget, leisure travel och avslutningsvis en utdelning av våra priser till de hetaste destinationerna 2025.

BOKA DIN PLATS TILL TRAVEL NEWS MARKET den 2 december HÄR

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna