Annons:

“VisBooks PMS är den ultimata lösningen för alla inom reseindustrin”

Här berättar Anders Hansson på VisBook varför man är med och deltar som partner på Travel News Business Forum i Göteborg den 9 september på Scandic Central. 

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

”Vår unika styrka, som vi är särskilt stolta över, är att vi erbjuder en komplett allt-i-ett-lösning”

Varför ska aktörer i reseindustrin välja er?
Vi på VisBook vill att våra kunder ska kunna fokusera på det som verkligen betyder något – att leverera en enastående gästupplevelse. VisBooks PMS är den ultimata lösningen för alla inom reseindustrin som vill förenkla sitt arbete och förbättra sina processer. Vår unika styrka, som vi är särskilt stolta över, är att vi erbjuder en komplett allt-i-ett-lösning. Detta innebär att arbetsflödena blir smidigare och mer effektiva för alla anställda. Med vårt system kan du till exempel boka en massage i spaet direkt vid incheckningen eller göra snabba justeringar av konferensdeltagare med ett enda knapptryck. VisBook täcker allt, från logi- och aktivitetsbokningar till bordsreservationer, spa-tjänster, paketlösningar och vår integrerade POS. Med andra ord, full kontroll över hela gästresan – från början till slut. 

Varför är VisBook med och deltar som partner på Travel News Business Forum?
– Vi deltog senast i Stockholm och tyckte eventet var väldigt lyckat, det är ett perfekt forum för att samlas och samtala kring reseindustrin samt hylla våra branschkollegor som gjort ett extra bra jobb.

Vad är ert budskap till reseindustrin i Göteborg?
Göteborgs närhet till skärgården är en resurs som har potential att utnyttjas ännu mer enligt mig. Som skärgårdsbo ser jag dagligen de fantastiska möjligheterna som finns här. Med det nya Kusthotellet på Styrsö, som öppnar nästa år, kommer ännu fler turister att upptäcka den södra skärgårdens charm – något jag tycker är oerhört positivt. Det stora utbudet av aktiviteter i skärgården stärker inte bara besöksupplevelsen utan gynnar också lokala företag.

Den tydligaste trenden i reseindustrin 2024?

– Påverkan från sociala medier, särskilt från konton som fokuserar på att recensera och uppleva olika hotell, restauranger och upplevelser, har ökat markant. Korta filmer och reels har en unik förmåga att snabbt skapa en hype kring en plats, och det finns flera exempel på destinationer som blivit fullbokade långt fram i tiden efter att någon delat positivt innehåll om dem.

Vem i reseindustrin i Göteborg vill VisBook ge ett pris?
– ESS Group ligger verkligen i framkant och inspirerar hela hotellbranschen med sitt innovativa fokus på destinationer och, framför allt, på att skapa unika upplevelser.


Namn: Anders Hansson
Titel: Senior Sales Consultant 
Bor: Donsö
Senaste resa: Røros (Fantastisk liten ort som är med på UNESCO:s lista över världsarv)
Dina favorit-KPI: Hög beläggningsprocent.
Favorithotell i Göteborg: Hotel Pigalle
Göteborg bästa turistmotor: Just nu tycker jag World of Volvo. Perfekt placering vid Liseberg och kul för både stora och små
Favoritreseapp: Rome2Rio
Favoritplats i Västra Götaland: Kungshamn
Detta vet vi inte om dig: Jag har bott på Sri Lanka och jobbat som rundreseguide

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna