Annons:

Göteborgs fem bästa hotelldirektörer – bara en kan vinna Wilhelmina Skoghpriset

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin bästa hotelldirektörer. Den 9 september på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Göteborg Central i Göteborg berättar vi vem som vinner de Wilhelmina Skogh-priserna. De nominerade är framtagna med data från vår samarbetspartner Loopon

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Lina Skandevall, varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Jag älskar allt som har med besöksnäring att göra! Att få lyfta fram och hylla personer och företag som gjort ett utmärkt jobb värmer hjärtat! Wilhelmina Skogh är dessutom en stark förebild. Gotlänning, kvinna, entreprenör och föregångare inom turistbranschen. Love it!
Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Nomineringarna i den nya kategorin Bästa hotell-management är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. Det andra året vi samarbetar.

– Det är häftigt för oss att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de kvalificerade bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige.

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Bästa hotell-management

Här har vi bakat ihop alla omdömen i alla kategorier till en helhet. Och vi har tittat på detta över tid. För att bli nominerad måste man få höga betyg på hela upplevelsen från incheckning, till service under vistelsen och utcheckning. Rummet ska vara tyst, mörkt på natten och välstädat. Sängen är skön och tvålen i duschen doftar ljuvligt utan att döda gästens parfym. Vi tänker att en förklaring till att man lyckas på alla punkter är att hotelldirektören har koll på alla bitar, får personalen att gå den extra milen och att hen ser varje gäst som en god vän som man gärna skämmer bort varje gång man ses. 

Bästa hotell-management

Clarion Hotel Draken

Elite Park Avenue Hotel

Lisebergsbyn

Liseberg Grand Curiosa

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Upper House

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Kommentarer är stängda.

Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024