Annons:

De kan vinna bästa performance online i Göteborg

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin onlinerykte. Den 9 september på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Göteborg Central i Göteborg berättar vi vem som vinner de Wilhelmina Skogh-priserna. De nominerade är framtagna med data från vår samarbetspartner Loopon

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Nomineringarna i den nya kategorin performance online är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. Det andra året vi samarbetar.

– Det är häftigt för oss att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de kvalificerade bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige.

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Kategori: Best Performance Online

Denna kategori bygger på betyg på nätet från de stora aktörerna: Booking.com, Hotel.com, Google och Tripadvisor, men också på hur hotellen svarar på de inlägg som görs i dessa kanaler. Att vara aktiv på dessa forum och i sociala medier med sina gäster är en central nyckel till återbesök. Gäster som får svar på kritik är mycket nöjdare än de som har känslan av att kommunicera med ett svart hål. Internet har inte förändrat någonting, människans innersta längtan är att bli sedd av en annan människa.

De nominerade är:

Avalon hotel

Hotel Flora

Landvetter Airport Hotel

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Upper House

Lina Skandevall, varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Jag älskar allt som har med besöksnäring att göra! Att få lyfta fram och hylla personer och företag som gjort ett utmärkt jobb värmer hjärtat! Wilhelmina Skogh är dessutom en stark förebild. Gotlänning, kvinna, entreprenör och föregångare inom turistbranschen. Love it!

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Kommentarer är stängda.

Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024