Annons:

De fem bästa på ”Smile with your eyes” i Sydvästra Skåne

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin reception på Scandic Triangeln i Malmö. Den 10 juni på Travel News Business Forum 2024 i Sydvästra Skåne berättar vi vem som vinner ett Wilhelmina Skogh-pris.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Nomineringarna i den nya kategorin ”Smile with your eyes” är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. 

– De nya kategorierna kommer att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige.

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Kategorin Bästa reception:

Smile with your eyes är lätt att säga, men svårt i praktiken. I en reception vill gästen mötas av en människa som ser en och förstår ens behov redan innan man öppnat munnen. Vissa har bråttom och ingen lust att öppna munnen alls. Andra har en fruktansvärd flygresa i bagaget och behöver prata av sig en stund. De nominerade hotellen i denna kategori kan hantera detta suveränt. Och förstås alla andra utmaningar som uppstår när människor söker ett tryggt hem bortom sin vanliga säng. 

De kvalificerade är:

Elite Plaza Hotel, Malmö

Quality Hotel The Mill

Clarion Collection Hotel Temperance

Elite Hotel Esplanade Malmö

Comfort Hotel Malmö

Utdelningen leds av Susanna Dzamic. Hon är en välkänd journalist, moderator och på senare tid även standup-komiker med bas i södra Sverige. Genom åren har hon medverkat mycket i både radio och tv. Få kan leverera en vass oneliner med så mycket hjärta.

Läs om Travel News Business Forum här!

ANMÄL DIG GRATIS

Kommentarer är stängda.