Annons:

De fem bästa på housekeeping i Göteborg

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin bästa housekeeping. Den 9 september på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Göteborg Central i Göteborg berättar vi vem som vinner de Wilhelmina Skogh-priserna. De nominerade är framtagna med data från vår samarbetspartner Loopon

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. De nominerade och vinnaren utses av en jury bestående av rese- och hotellexperter verksamma i reseindustrin. Juryns ordförande är Travel News chefredaktör Viggo Cavling.
Lina Skandevall, varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset?
– Jag älskar allt som har med besöksnäring att göra! Att få lyfta fram och hylla personer och företag som gjort ett utmärkt jobb värmer hjärtat! Wilhelmina Skogh är dessutom en stark förebild. Gotlänning, kvinna, entreprenör och föregångare inom turistbranschen. Love it!

Nomineringarna i den nya kategorin ”Smile with your eyes” är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. Det andra året vi samarbetar.

– Det är häftigt för oss att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de kvalificerade bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige.

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Kategori Best Housekeeping: Ett hotell kan liknas vid ett sjukhus. Alla delar måste fungera för att produkten ska bli så bra som möjligt. Det spelar ingen roll hur bra kirurgerna är på ett sjukhus, eftersom operationsrummet inte är riktigt rent så dör patienten i alla fall. På ett hotell är det samma sak, det spelar ingen roll om man har världens häftigaste fastighet och snygga möbler. Är sängarna inte bäddade och det är skit i hörnen blir gästen missnöjd och kommer inte tillbaka. Istället berättar hen för alla i bekantskapskretsen om sin fruktansvärda upplevelse. Det är därför som Best Housekeeping är bottenplattan på alla hotell. De nominerade i denna kategori vet detta mer än de flesta.

De kvalificerade är:

Clarion Hotel The Pier

Clarion Hotel The Pier

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Hotel Flora

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Upper House

Hearing om reseindustrin förra året i Göteborg.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Kommentarer är stängda.

Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024