Annons:

Glöm Tele2 – nu byter Djurgårdens hemmaplan namn till 3Arena  

Från och med 1 januari 2025 byter Tele2 Arena namn till 3Arena. Som en ny huvudpartner till Stockholm Live vill Tre bidra till både arenans och områdets fortsatta utveckling med en stark betoning på innovation, uppkoppling och upplevelser.  

– Vi är otroligt stolta och glada över 3Arena och vårt nya och långsiktiga partnerskap med Stockholm Live. Musik och fotboll finns i Tres DNA, med vår starka passion för innovation, uppkoppling och upplevelser ser vi fram emot att medverka till arenans och hela områdets utveckling. Dessutom ligger vårt huvudkontor mitt emot arenan, så när möjligheten kom tyckte vi det var ett perfekt tillfälle, säger Haval van Drumpt, vd för Tre Sverige i ett pressmeddelande.   
 – Tre är den perfekta partnern för oss, vi delar passionen för sport, underhållning och ett Stockholm i utveckling.  Gemensamt vill vi fortsätta utveckla en av världens mest moderna hybridarenor som har etablerat sig som en central mötesplats för stockholmare, och som lockar besökare från hela Norden när världens största stjärnor skapar oförglömliga liveupplevelser här, säger Johan Mägi, Commercial Director på Stockholm Live. 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024