Annons:

Strawberry tar över ännu ett hotell i Falun

I Falun öppnar snart hotellkoncernen Strawberry sitt 248:e hotell i Norden. Hotellet som den 1 februari får namnet Quality Hotel Grand Falun ligger mitt i Falun, bara 500 meter från järnvägsstationen. Fram till öppningen pågår en omfattande uppfräschning. Hotellobby, konferensavdelning och 61 av hotellets 191 hotellrum renoveras.

– Det känns otroligt roligt att utöka vår hotellportfölj med ytterligare ett hotell i stan. Quality, som är vår hotellkedja med särskilt fokus på möten och familjer, känns perfekt för Falun. Stan är själva epicentret för upplevelser i Sverige och är sedan länge både barnfamiljernas och konferensgästernas favoritdestination, säger Petter Stordalen, ägare Strawberry i ett pressmeddelande.

Etableringen av Quality Hotel Grand Falun sker genom ett franchiseavtal med hotelloperatörsbolaget Gest Hotels som sedan tidigare driver 15 hotell runt om i Skandinavien.

– Grand i Falun är ett av stans mest omtyckta hotell och det känns därför otroligt roligt att vi nu tillsammans med Strawberry kan satsa vidare på hotellet för att göra ett redan omtyckt hotell än mer oemotståndligt, säger Gests VD, Anders Moe i ett pressmeddelande. Relationen mellan oss och Strawberry är långsiktig där vi med våra hotellfastigheter på de bästa platserna och Strawberrys förmåga att utveckla fantastiska hotellkoncept resulterar i någonting väldigt bra för våra hotellgäster.

Sedan tidigare är populära Clarion Collection Hotel Bergmästaren del av Strawberrys hotellutbud i Falun.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna