Annons:

Nu öppnar Maryhill Estate – en investering på  400 miljoner kronor

Nu öppnar ESS Group sin 13:e hotelldestination – Maryhill Estate. Efter flera års renovering, konceptualisering, byggande och en investering på närmare 400 miljoner kronor, välkomnar Maryhill Estate idag sina första gäster. Travel News hotellexpert Linda Iliste har utsett öppningen till en av de 10 viktigaste i världen i vinter.

– Första gången vi åkte förbi dåvarande Örenäs Slott och började drömma var 2011 och idag är det dags! Maryhill Estate och dagens öppning är ett resultat av otroligt många duktiga medarbetares hårda arbete och vi är stolta, spända och glada. Detta är definitivt det mest omfattande och ambitiösa vi har gjort sen starten av Ystad Saltsjöbad, säger Jonas Stenberg, VD på ESS Group i ett pressmeddelande.

Läs också: Nya hotell: 10 betydande öppningar

Robert ”Bobbo” Nilsson är VD på Maryhill och har en gedigen gastronomisk bakgrund som Årets Kock, Kockarnas kock och Nobelbanketten. Tillsammans med sina internationella erfarenheter från Sri Lanka, Dubai och Kina har också Maryhill Estate ambitionen om att bli en matdestination för såväl den lokala som internationella publiken.

– Äntligen öppnar vi! Kockteamet med Martin Hansen i spetsen är något alldeles extra – och tillsammans hoppas vi nå matälskare från hela Sverige och på sikt även utanför Skandinavien. Det blir en fin mix av tradition och innovation där gästerna kommer känna igen sig men också överraskas. Ni får absolut inte missa Martins trippelfriterade pommes frites med vår alldeles egna kryddblandning, säger Robert ”Bobbo” Nilsson, VD Maryhill Estate.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna