Annons:

Den 18 november öppnar ESS-groups nya enhet i Skåne: Maryhill Estate

Förvärvet av tidigare Örenäs Slott gjordes 2019 och nu är det äntligen dags för Maryhill Estate att få visa upp hela sin upplevelse. 18:e november är datumet för premiären och detta blir öppningen av ESS 13:e destination. 

”Vi har åkt förbi den här platsen i säkert 15 år och drömt om att få skapa något som inte finns i Sverige. Platsen och omgivningen med den lummiga parken, sädesfälten, havet, historien kring slottet och lugnet här är för oss något väldigt unikt, inte bara i Sverige. Vikten av att bli kär i en plats pratar vi ofta om när vi bygger, och med öppningen av Maryhill Estate är vi nu nyförälskade och upp över öronen kära! Hoppas att många vill känna samma känsla som vi gör nu när vi drar igång bokningen.” berättar Jonas Stenberg, VD ESS i ett pressmeddelande.

Maryhill Estate erbjuder efter den stora renoveringen och ombyggnationen 163 rum, 4 pooler, 16 möteslokaler, 8 barer, 2 restauranger och 126 solbäddar. Det finns också två padelbanor, gym, boulebana såväl som nylagd tennisbana. I det gamla slottet som varsamt renoverats och fått namnet Hill House finns bröllopslokal för 156 gäster och den hemliga nattklubben med stor discokula, live-scen och centrerad bar.

”Mina rötter är från Skåne men de senaste åren har det varit öppning och drift av hotell och matupplevelser i Sri Lanka, Dubai och Kina. Nobelbanketten, Årets Kock och Kockarnas Kock är gamla priser, och roliga erfarenheter, men det viktiga för gästen att veta om är att jag brinner och förstår vikten av mat, dryck och service som del av en internationell hotellupplevelse. Att nu äntligen få välkomna leisuregästen i alla dess former såväl som företag och konferenser är något jag och mitt fina team planerat och jobbat för under de senaste två åren. Härligt att dagen är här!” säger Robert ”Bobbo” Nilsson, VD Maryhill Estate i ett pressmeddelande.

Intresset och antalet förfrågningar har varit över förväntan och som ny destination slår Maryhill Estate alla tidigare rekord på bekräftade affärer innan öppning. Den 2:e september startar bokningen för leisure.  

Robert ”Bobbo” Nilsson

Läs mer: “Svårt att inte välja en så fantastisk satsning”

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024