Annons:

SAS ställer in flyg – i två månader

SAS stoppar all flygtrafik mellan Sundsvall, Ronneby och Stockholm – i två månader. Även avgångar från och till Ängelholm påverkas. – Vi gör inte det här med gott hjärta eller för att vi tycker att det är kul, säger presschefen Alexandra Lindgren Kaoukji.

Sträckorna mellan flygplatserna i Ronneby och Sundsvall till Stockholm stoppas helt under november och december – medan trafiken från och till Ängelholm reduceras.

– Jag har ingen siffra på hur många avgångar som ställs in, säger Alexandra Lindgren Kaoukji till Aftonbladet.

Hon fortsätter:

– När vi ställer in så har man som kund de rättigheterna man har enligt bokning. Oftast handlar det om att vi bokar om eller att man får pengarna tillbaka, men jag kan inte ge ett rakt svar på att alla resenärer som drabbats har samma rättigheter.

– Det här är ett riktigt bakslag för oss som hade räknat med att gå mot ett bättre år, säger Frank Andersson, flygplatschef till Sundsvalls Tidning.

Anledningen är att det har uppstått en brist på flygplan när flygbolaget BRA och SAS har gått ihop.

– Det kommer att slå hårt mot många flygplatser och vi är en av dem som får rejält med stryk, säger Frank Andersson till tidningen.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024