Annons:

Restaurang

Niklas Ekstedt fixar hållbar matlagning till havs  

Stjärnkocken Niklas Ekstedts driver sedan 2022 restaurangen Chef’s Garden Kitchen och har utvecklat konceptet ombord…

Premium

“Det var dags att lämna Stureplan” 

Maria Carboni är ny destinationsdirektör för Ulfsunda Slott och Åkeshofs Slott. Här svarar hon på…

Premium

Finansministerns tuffa besked till reseindustrin

Travel News chefredaktör Viggo Cavling var på plats igår när Visitas lobbychef Anna Wallén intervjuade…

Premium

“Mina barn ska ta över Nobis och driva det i 40 år till. Minst”

Nobis huvudägare och Alessandro “Sandro” Catenacci har precis fyllt 65 år och hade egentligen planerat…

Premium

Vår Gård i Saltsjöbaden storsatsar – har investerat 100 Mkr

I år fyller hotell- och konferensanläggningen Vår Gård 100 år, ett jubileum som inleds med…

“Eriksberg är ett fantastiskt ställe”

Peter J Skogström är ny gastronomisk ledare på Eriksberg i Blekinge. Här svarar på han…

“Jag drivs av utmaningar”

Krögaren Pontus Frithiof har precis firat 25 år som krögare. Här svarar han på Travel…

“Ett minne för livet”

Stefan Ekengren, köksmästare på Restaurang Hantverket, har tilldelas Gastronomiska Akademiens Guldmedalj. Här svarar Stefan på…

Premium

“Gästerna kommer att uppleva en märkbar förändring”

Martin Amato har ett nytt jobb som Food & Beverage Manager på Yasuragi. Här förklarar…

I februari öppnar restaurangen som hyllar hotellkungen Bicky Chakraborty

Kocken Jonas Svensson öppnar en ny indisk restaurang i Stockholm. INDIA’s, som är en del…