Annons:

Premium

Q-Travel säljs till Magic Carpet

Den 2 sep förvärvade Magic Carpet Group 75 procent av aktierna i Quality Travel of Scandinavia  AB, även känt som Q-Travel och Andorraexperten. Grundaren Ulf Östmark med familj  kvarstår som ägare av resterande 25 procent. 

– Det är dags för en generationsväxling, och i samband med detta uppstod möjligheten att  samarbeta med Magic Carpet Group för att utforska ett potentiellt partnerskap som  stödjer vår fortsatta utveckling och tillväxt, säger Ulf Östmark som ser affären i ett pressmeddelande som en  ”perfect match” mellan två familjeägda organisationer.  

– Q-Travel är ett mycket välskött bolag med ett starkt, för att inte säga unikt erbjudande till  skiddestinationen Andorra och stämmer väl med vår förvärvsfilosofi. Vi kan bidra med  resurser i form av digital utveckling, marknadsföring och inte minst synergier med våra  övriga verksamheter i resebranschen, säger Stefan Gustafsson, ordförande i Magic  Carpet Group i ett pressmeddelande.  

Niklas Östmark tillträder som VD och Växjö förblir placeringsort.  

– Med nya ägare kommer ny energi och det ska bli inspirerande att leda Q-Travel´s tillväxt  och utveckling på alla plan, säger Niklas.  

Magic Carpet Group planerar att fortsätta växa genom förvärv och skapa en grupp av  specialiserade företag som är ledande i sina segment inom resor och upplevelser.  

Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024