Annons:

TUI jublar – ”The White Lotus” spelas in i Thailand

TUI, en av världens största researrangörer gläds åt att den tredje säsongen av den populära HBO-serien "The White Lotus" kommer att äga rum i Thailand.

”Man ska inte underskatta ”jet-setting”, som vi kallar det, när gäster reser för att uppleva film- eller serieplatser. När den senaste säsongen av The White Lotus sändes såg vi en anmärkningsvärd ökning av sökningar och bokningar för Sicilien och Taormina, säger Mikkel Hansen, kommunikationschef på TUI.

Bangkok, Phuket och Ko Samui i Thailand blir inspelningsplatser för den tredje säsongen av den populära serien ”The White Lotus”. Det skriver CNN .

När den andra säsongen av den populära HBO-serien sändes på Sicilien var det något som TUI kunde ana i omfattningen av intresset för att resa till den italienska semesterön.

”Vi räknar med att se ett ökat intresse för de tre destinationerna i Thailand, förmodligen mest under 2025, när serien sänds. Det är också bra för turismen till semesterdestinationer i allmänhet när dessa populära serier besöker dem, säger Mikkel Hansen.

En kommentar

  1. Erik: Är turister som åker till ett ställe bara för att man vill se det man såg i filmen, något man egentligen vill ha. De åker inte dit för landet i sig utan bara för att man sett det i film. Rätt löjligt.
På nytt jobb