Annons:

Detta är SAS viktigaste uppgift just nu

Travel News var på plats i Köpenhamn när SAS nya poängsamarbete med Skyteam presenterades. I vimlet efter den stora dragningen fick vi korta intervjuer med SAS styrelseordförande Kåre Schultz, SAS försäljningschef Paul Verhagen och SAS Norgechef Kjetil Håbjørg. 

– SAS viktigaste uppgift just nu efter rekonstruktionen är att säkerställa en service i världsklass till våra resenärer. Vi ska utnyttja våra nya samarbete med Skyteam och få den bästa konektiviteten  in och ut ur Skandivanien och vi ska verka för långsiktig hållbarhet. Detta är våra tre viktigaste uppgifter just nu, säger Kåre Schultz till Travel News.

Trots högre kostnader än konkurrenterna är Kåre Schultz övertygad om att SAS kan bli ett lönsamt bolag. Det blir även försök till svar på frågan hur SAS gick från att vara bland de sämre till att bli bäst i klassen när det gäller punktlighet.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024