Annons:

Nu är SAS en del av Skyteam – ”en milstolpe”

SAS väntade byte av flygallians till Skyteam från Star Alliance är nu officiellt klar, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Från och med i dag kommer våra kunder att smidigt flyttas över till Skyteam, säger SAS vd Anko van der Werff i en kommentar.

I ett mejl skriver bolaget till sina medlemmar: “Du får nu tillgång till över 1 000 destinationer och 750 flygplatslounger runtom i världen, och en sömlös reseupplevelse mellan medlemsflygbolagen. EuroBonus-poäng är lika värdefulla som alltid. De kommer fortsätta att ge dig tillgång till unika erbjudanden och nya möjligheter att utforska världen.”

På Linkedin skriver SAS vd Anko van der Wefff: ”Denna milstolpe skulle inte ha varit möjlig utan våra medarbetares outtröttliga ansträngningar. Till alla våra kollegor och alla våra partners runt om i världen som gjorde detta möjligt, ett mycket uppriktigt tack.”

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024