Varför gick du över från First Hotels till Grand Hôtel?
– Grand Hôtel är en fantastisk produkt med så mycket historia och som ständigt utvecklas. Att få vara en del av den resan var något som jag inte kunde motstå.
Är det tufft att driva lyxhotell i lågkonjunktur?
– I jämförelse med övriga Europa tror jag att Stockholms hotellmarknad har lyckats klara nedgången relativt väl. Att hantera företag i dessa tider är tufft, oavsett vilken marknad du befinner dig i.
Vilka av Nobelpristagarna såg du i korridorerna?
– Jag hade turen att vara närvarande i hotelllobbyn när alla Nobelpristagare var på väg till Nobelmiddagen.
Du har flera internationella uppdrag på meritlistan, vad är speciellt med att jobba i den svenska hotellbranschen?
– För mig är Stockholm en stad som alltid planerar för framtiden, så att se utvecklingen av hotellbranschen under de senaste tio åren har varit speciellt.
Hur laddar du inför Grand Travel Award, som äger rum i Spegelsalen och Vinterträdgården den 13 februari?
– Jag ser fram emot en stor kväll och att återigen få välkomna resebranschen till Travel Oscars.
Du har arbetat i hotellbranschen under nästan hela din karriär, tröttnar du aldrig?
– Nej! Det är så varierande och jag har svårt att tänka mig en annan bransch som kan erbjuda så många möjligheter och så mycket omväxling.