Annons:

Nu är New Hopes julkalender här igen – i år med megavinster 

Högsta vinsten i årets julkalenderlotteri från Reseindustrins Barnfond New Hope är flygbiljetter till Dubai för 20 000 kronor med flygbolaget Emirates.

I år lottas 24 vinster ut från lika många rese- och besöksnäringsföretag, plus två extra vinster varje dag. Bland vinsterna finns flygbiljetter, hyrbilar, kryssningar, paketresor, hotellövernattningar, tågbiljetter, skärgårdsturer och guidade stadsvandringar. Lottpriset är 125 kronor.

Julkalenderlotteriet är i själva verket en insamlingsinsats för utsatta barn, som genomförs av svenska reseindustrins egen barnfond New Hope. Insamlingen i form av ett fysiskt skraplotteri med tillstånd av Spelinspektionen, har genomförts årligen sedan mitten av 90-talet. Reseindustrins Barnfond har verkat sedan 1989.

Vinsten från julkalenderförsäljningen fördelas av Reseindustrins Barnfond New Hope mellan de mottagarorganisationer för utsatta barn i världen, som barnfonden är engagerade i. Vid 4000 sålda julkalendrar går över 400 000 kronor till främst skola, utbildning, skolsjuk- och hälsovård.

Reseindustrins Barnfond New Hope kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll och har 90-konto.

Köp den här: 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
På nytt jobb