Annons:

Krog

Vite på 25 000 ska göra Stockholmskrogar smittfria

Trots att reglerna för att minska risken för smittspridning på restauranger och barer gällt i…

Instagramvimmel från pressvisningen av Grand Hotel Saltsjöbadens nya hotellbar Alice

På Grand Hotel Saltsjöbaden välkomnar man årstiden med den nya cocktailbaren Alice Bar. En plats…

Krögarnas mardrömsscenario: ”Att det blir som i våras”

Efter en tuff vår och en kaosartad sommar stiger oron inför hösten i krogbranschen, skriver…

Pubarnas varning: Nya restriktioner kan sänka oss

Efter att Storbritanniens premiärminister Boris Johnson på tisdagen meddelat nya restriktioner, varnar nu landets besöksnäring…

Surfers flyttar in i Nosh and Chows lokal på Norrlandsgatan

Restaurangen Surfers grundades i Visby år 2006 av Mymlan Isenborg och Jonathan Bergström. Det blev…

Ny trendrapport: trygghet, hållbarhet och lokala smaker blir allt viktigare för svensk måltidsturism

Idag presenterar det statliga marknadsföringsbolag, Visit Sweden, årets Trendrapport 2020 Måltidstrender. Den visar att de…

Ludwig Tjörnemo är Årets Kock 2020

Finalen i Årets Kock 2020 avgjordes i dag på Annexet i Stockholm. Efter en rafflande…

TheFork lanserar initiativet ”Back to the Restaurants”

Genom att inspirera fler människor att börja besöka restauranger igen vill TheFork stödja restaurangbranschen och…

Kraftig nedgång för försäljningen på krogen

Restaurangförsäljningen rasade kraftigt under årets andra kvartal jämfört med motsvarande period ifjol. Det visar nya…

Fortsatta problem med fulla gäster: ”Ansvaret brister”

Berusade gäster som inte följer coronariktlinjerna är ett fortsatt gissel för krogarna, skriver TT. –…