Klara för final i Årets Kock 2018. Välkomna att ringa för intervju.
- David Lundqvist, 116 poäng, Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden, tel: 0723-50 85 33
- Ludwig Tjörnemo, 116 poäng, Operakällaren, Stockholm, tel: 0703-97 12 38
- Martin Moses, 110 poäng, SK Mat & Människor, Göteborg, tel: 0707-55 16 73
- Peter J Skogström, 106 poäng, Mat & Vin Slottsparken, Malmö, tel: 0709-82 00 85
- Lars Niklasson, 98 poäng, Lilla Ego, Stockholm, tel: 0702-79 99 88
- Jonas Alvin, 94 poäng, Stångs magasin, Linköping, tel: 0730-53 37 07
- Anders Johnsson, 93 poäng, Rejmes Restaurang, Örebro, tel: 0704-15 66 62
- Magnus Persson, 91 poäng, Stureplansgruppen, Stockholm, tel: 0707-39 81 50
Siffran som redovisas är den samlade poängen som de tävlande fått i de fem delmomenten som genomförts under kvalets två dagar: teori, råvarukännedom, tävlingsrätt, handlagstest samt hemlig råvarukorg. Maxpoäng 134. Poängen från kvalet följer inte med till finalen.