Annons:

Här är finalisterna i Årets Kock 2018

Under kvalets andra dag har de 16 tävlande genomfört ett handlagsprov med örret som råvara samt lagat en huvudrätt av en hemlig råvarukorg. De åtta kockar som fått högst total poäng från båda dagarna är vidare till final i Årets Kock 2018 – SM i professionell matlagning. I dag avslöjas också att fyra av finalisterna kommer att få lämna finalen redan efter dag 1 samt vilka delmoment som väntar under finalen.   

Klara för final i Årets Kock 2018. Välkomna att ringa för intervju.

  • David Lundqvist, 116 poäng, Grand Hôtel Saltsjöbaden, Saltsjöbaden, tel: 0723-50 85 33
  • Ludwig Tjörnemo, 116 poäng, Operakällaren, Stockholm, tel: 0703-97 12 38
  • Martin Moses, 110 poäng, SK Mat & Människor, Göteborg, tel: 0707-55 16 73
  • Peter J Skogström, 106 poäng, Mat & Vin Slottsparken, Malmö, tel: 0709-82 00 85
  • Lars Niklasson, 98 poäng, Lilla Ego, Stockholm, tel: 0702-79 99 88
  • Jonas Alvin, 94 poäng, Stångs magasin, Linköping, tel: 0730-53 37 07
  • Anders Johnsson, 93 poäng, Rejmes Restaurang, Örebro, tel: 0704-15 66 62
  • Magnus Persson, 91 poäng, Stureplansgruppen, Stockholm, tel: 0707-39 81 50

Siffran som redovisas är den samlade poängen som de tävlande fått i de fem delmomenten som genomförts under kvalets två dagar: teori, råvarukännedom, tävlingsrätt, handlagstest samt hemlig råvarukorg. Maxpoäng 134. Poängen från kvalet följer inte med till finalen.

Kommentarer är stängda.