Annons:

Ryanair storsatsar på Sverige – 10 nya linjer

Ryanair satsar på tio nya flygrutter från Sverige efter beskedet om slopad flygskatt. Flygbolaget nobbar dock Bromma, trots att Bra nu lämnat flygplatsen. ”Landningsbanan är för kort”, säger vd:n Eddie Wilson.

Travel News var förstås på plats när Eddie Wilson Ryanairs flygchef presenterade storsatsningen i Stockholm. Här är en podcast-intervju med Ryanairs flygchef Eddie Wilson:

Se pressträffen på Travel News Instagram här.

Enligt vd:n Eddie Wilson kommer satsningen efter regeringens besked om slopad flygskatt.

”Det är ett modigt beslut som borde locka till sig även andra flygbolag än Ryanair”, säger han på pressträffen på Hotel C i centrala Stockholm. Han lovar att fortsätta att satsa på Sverige och planen är att börja med inrikestrafik igen nästa vinter och då mer fler flygplan och hörde kapacitet än den förra satsningen. Förra gången Ryanair flög inrikes i Sverige efter det ett abrupt slut efter mindre än två år. Då skylde man på brist på flygplan, nu sa Ryanair att det var flygskattens fel att man avvecklade inrikes. Inom sex år är målet ska man vara dubbelt så stora.

Hit flyg Ryaniar sommaren 2025

Från Stockholm Arlanda Från Göteborg
Cagliari, Italy Corfu, Greece
Marseille, France Dubrovnik, Croatia
Sarajevo, Bosnia Milan-Malpensa, Italy
Trieste, Italy Pula, Croatia
Zakynthos, Greece Thessaloniki, Greece

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
På nytt jobb