– Vi vill skapa verkligt minnesvärda hotellupplevelser och för att lyckas med det måste vi hålla en hög nivå på mat och dryck, säger Elite Hotels ägare Bicky Chakraborty.
Restaurang Quan kommer att drivas av Henrik Siebert med partners. Henrik är en välkänd profil inom restaurangvärlden i Malmö och var bland annat med och drev Izakaya Koi vid Lilla Torg under många år. Henrik har en gedigen inblick i de östasiatiska köken, både genom sin långa erfarenhet och från sina rötter i Japan. Han har med omsorg valt ut det bästa från Korea, Kina och Japan.
– Vår ambition på Quan är att skapa ett spännande möte mellan de östasiastiska köken.Det handlar om att skapa en inspirerande smakupplevelse för både mat och dryck som rör sig över gränser, säger Henrik Siebert.
Restaurangens namn, Quan, symboliserar just detta spännande mötet och ambitionerna med satsningen är höga.
– Jag och mitt team ser fram emot att skapa ett spännande asiatiskt koncept som adderar något nytt på den dynamiska Malmömarknaden. Att få göra detta på bästa läge tillsammans med Elite Hotels känns helt rätt, fortsätter Henrik.