Annons:

AVIAREPS Nordic blir försäljningsrepresentant för Bedsonline i Norden 

AVIAREPS har utsetts till försäljningsrepresentant för Bedsonline i Sverige, Finland, Danmark, och Norge. Detta samarbete kommer att ge resebyråer i hela Norden tillgång till Bedsonlines avancerade bokningsplattform, vilket förhöjer kvaliteten på de tjänster de kan erbjuda sina kunder, enligt ett pressmeddelande.

Bedsonline är känt för sin användarvänliga bokningsplattform, speciellt designad för resebyråer. Plattformen ger reseagenter tillgång till en bred produktportfölj som möter alla kunders krav, inklusive exklusiva avtal med topphotell till bra priser i eftertraktade destinationer. 

Som den exklusiva bokningspartnern för reseagenter globalt använder Bedsonline en bred produktportfölj och värdefulla dataanalyser för att hjälpa professionella att skapa exceptionella reseupplevelser. Oavsett var i världen resenärer vill åka, är Bedsonlines prisbelönta verktyg och expertisen från deras globala team engagerade i att driva sina partners framgång. Detta engagemang har varit en grundläggande del av Bedsonlines verksamhet i flera decennier. 

Tapani Kauhanen, General Manager för AVIAREPS i Norden, säger: ”Vi är verkligen hedrade över att bli de nyutnämnda representanterna för Bedsonline i Norden. Bedsonline erbjuder resebyråer en utmärkt produkt och vi är glada att stödja dem i att uppnå sina mål på den nordiska marknaden.” 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna