Annons:

Save the date: Grand Travel Award den 13 februari 2025

Nu är det klart att årets upplaga av Grand Travel Award blir den 13 februari 2025 på Grand Hôtel i Stockholm. Huvudpartner blir som många gånger  förr Nordea First Card.

– Det är häftigt att ha samma huvudpartner i 23 år. Det tycker jag är ett tydligt bevis på att vi gör ett bra arbete när vi arrangerar reseindustrins egen Oscarsgala, säger Travel News vd och ägare Nils Norberg. 

Grand Travel Award är Travel News äldsta och mest prestigefyllda utmärkelse. Det har delats ut över 30 gånger. Som vanligt ska vi vara i Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm med en efterföljande middag och fest i Spegelsalen.

Festligheterna inleds med Travel News Studio, ett seminarieprogram med keynote speakers från reseindustrin och samtal om turism och tillväxt. Reseindustrin är idag världens största näringssektor och sysselsätter 10 procent av världens befolkning. Vårt mål är att en gång om året samla reseindustrins viktigaste makthavare på scen och i publiken. 

Vinnarna vaskas fram genom en stor undersökning bland Sveriges affärs- och privatresenärer samt de anställda på landets resebyråer. Det aggregerade resultatet i dessa tre grupper blir vinnaren av Grand Travel Award 2025.
Är du intresserad av att synas på reseindustrins viktigaste mötesplats? Kontakta oss här.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna