Annons:

Food & Beverage

Premium

“Södra Teatern ska uppfinna hjulet gång på gång”

Karin Sinclair är inom kort ny chef för Södra Teatern. Här svarar hon på Travel…

Restaurang Hantverket bygger ut – vill bli ett kvarter

Restaurang Hantverket utökar sin verksamhet genom att förvärva butikslokalen vägg i vägg, samt grannrestaurangen på…

Niklas Ekstedt fixar hållbar matlagning till havs  

Stjärnkocken Niklas Ekstedts driver sedan 2022 restaurangen Chef’s Garden Kitchen och har utvecklat konceptet ombord…

Ett verkligt vinande resekoncept

Florens nya terminalbyggnad får ett tak täckt av 19 tunnland vinrankor. Vinifiering och lagring i…

“Eriksberg är ett fantastiskt ställe”

Peter J Skogström är ny gastronomisk ledare på Eriksberg i Blekinge. Här svarar på han…

“Jag drivs av utmaningar”

Krögaren Pontus Frithiof har precis firat 25 år som krögare. Här svarar han på Travel…

“Ett minne för livet”

Stefan Ekengren, köksmästare på Restaurang Hantverket, har tilldelas Gastronomiska Akademiens Guldmedalj. Här svarar Stefan på…

Emirates expanderar sitt utbud för veganer

Den växtbaserade strömningen håller i sig. Nu utökar Emirates sin meny med ytterligare veganska alternativ.

Premium

“Gästerna kommer att uppleva en märkbar förändring”

Martin Amato har ett nytt jobb som Food & Beverage Manager på Yasuragi. Här förklarar…

H&M-storägare och kultureliten nya delägare i Svenska Brasserier

H&M:s huvudägare Stefan Persson har tagit en storpost i Svenska Brasserier, ägarbolaget bakom Stockholmskrogarna Riche…