Annons:

Ny direktlinje från Arlanda till Tokyo – premiär 2025

Japans största flygbolag, ANA, etablerar sig på Stockholm Arlanda Airport med en direktlinje till Tokyo Haneda, landets största flygplats och ett internationellt nav, enligt ett pressmeddelande. 

Med start den 31 januari 2025 kommer ANA att trafikera sträckan tre gånger i veckan, och blir därmed en viktig länk som kopplar samman den svenska huvudstaden med en av de viktigaste marknaderna i Asien.

ANA (All Nippon Airways), medlem i Star Alliance och det största flygbolaget för reguljär passagerartrafik på den inhemska och internationella marknaden till och från Japan.

– Det finns ett stort förtroende för den svenska flygresemarknaden och ANA’s satsning på en direktlinje från Stockholm Arlanda Airport till Tokyo Haneda är ett tydligt tecken på detta. Swedavias främsta mål är att öka tillgängligheten mellan Sverige och världen, något ANAs stora nätverk kommer att bidra till, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia i ett pressmeddelande.

– Vi är glada över att nu inkludera Stockholm i vårt växande europeiska nätverk. Vi ser fram emot att bidra till att fördjupa banden mellan Japan och Sverige, och ytterligare stärka relationer mellan våra två nationer, säger Shinichi Inoue, vd och koncernchef för ANA.

Stockholm blir ANA’s åttonde destination i Europa och kommer att göra det smidigare för resenärer som ska vidare till andra delar av Norden.

Kommentarer är stängda.