Annons:

Gustafson ber om ursäkt för dålig webb

SAS vd och koncernchef ber om ursäkt för flygbolagets hemsida. ”Användarvänligheten på vår nya webbsida inte är tillfredsställande”, skriver han i senaste kvartalsrapporten.

SAS nya hemsida som lanserades i början av året har fått utstå en hel del kritik. Folk har bland annat klagat på dålig användarvänlighet och långa väntetider i kundtjänsten, något som Aftonbladet skrev om i somras.

Problemen är inte okända för SAS vd och koncernchef Rickard Gustafson som ber om ursäkts för strulet i senaste kvartalsrapporten som släpptes i går tisdag.

Gustafson skriver att SAS är ”medvetna om att användarvänligheten på vår nya webbsida inte är tillfredsställande” och att det är något som bolaget ”arbetar intensivt på att åtgärda.

Han nämner vidare att problematiken har lett till stora utmaningar i flygbolagets kundtjänst, ”med delvis oacceptabla svarstider som följd”.
Rickard Gustafson räknar med att inom kort vara tillbaka på normala servicenivåer och han ber drabbade kunder om ursäkt i rapporten.

2 kommentarer

  1. Hassan: Att SAS först nu upptäckt att hemsidans användarvänlighet är under all kritik är i linje med hur bolaget fungerar i övrigt. Om bolaget skulle reservera för alla brister i teknik, materiel m.m. skulle man inget kunna redovisa vinst.
  2. Säljaren: SAS "nya" hemsida kan vara något av det sämsta som någonsin skapats....