– Med den nya digitala tjänsten tar vi bort det som skaver och utnyttjar de möjligheter som tekniken ger oss för att minska matköerna på hotellet. Vi börjar med pilotprojektet på Sunwing Fañabe Beach på Teneriffa, men vår ambition är sedan att lansera tjänsten på fler av våra populära familje- och vuxenhotell framöver. Vi har redan efter ett par dagar fått väldigt positiva reaktioner från våra gäster, säger Fredrik Henriksson, nordisk kommunikationschef Ving.
Med TakeAway online kan gästerna luta sig tillbaka, koppla av och välja sin favoritmat direkt genom funktionen på MyHotel (hotellets egen sajt som kan nås via gästernas mobiler eller annan mobil enhet samt från hotellets datorer) under öppettiderna för hotellrestaurangen Vicentes Kitchen & Grill. Efter beställningen får gästen ett bekräftelsemail med en uppskattad upphämtningstid. Därefter kan maten hämtas direkt från köket. Det tillkommer inga extra kostnader för tjänsten.
På menyn finns en stor variation av rätter, från pizza och sallader, till burgare och lokala rätter. Från och med förra sommaren erbjuds även ett antal vego-rätter på menyn, däribland bowls. Fler vego-rätter kommer att tillkomma på menyn under sommaren 2020.
3 kommentarer