Annons:

Apollo utmanar Skistar och Branäsgruppen med billiga skidresor till udda destinationer

På tio år har kostnaden för en vecka i Åre ökat med över 70 procent, visar en undersökning som Länsförsäkringar gjorde förra året. Nu vill Apollo utmana de svenska skidjättarna Skistar och Branäsgruppen med billiga resor till icke-traditionella destinationer som Gudauri i Georgien, Erciyes i världsberömda Kappadokien, Parnassos i Grekland, Bansko i Bulgarien  och Alagna i de italienska Alperna.

– Vårt mål är alltid att överträffa förväntningarna och skapa minnesvärda upplevelser för våra  resenärer, och våra skidresor är det ultimata exemplet på det. De spännande destinationerna  erbjuder den perfekta kombinationen av förstklassig skidåkning, lokal kultur, unik gästfrihet och inte  minst prisvärdhet, vilket vi ser fram emot att göra det enklare för fler att uppleva, säger Daniel Giray, sportchef på Apollo i ett pressmeddelande.  

Erciyes i världsberömda Kappadokien i Turkiet.

Den gemensamma nämnaren för alla dessa destinationer är att de passar alla – oavsett nivå och  plånbok. Prisnivåerna är imponerande budgetvänliga, särskilt jämfört med erkända skidorter här  hemma. Till exempel kostar ett liftkort för vuxna i Gudauri bara 114 euro – medan samma kort kostar  dubbelt så mycket i både Åre och Trysil. För barn är priserna upp till 80 procent lägre. Dessutom är  prisnivån på både mat och dryck i backen betydligt bättre än i Sverige. I Gudauri kostar en öl bara 1,7  euro. Det är strax under tjugo svenska kronor! 

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024