Annons:

Absolut stoppar exporten till Ryssland efter kritiken

Efter kritikstormen backar Absolut Company i frågan om export till Ryssland.

I ett internt meddelande skriver vd:n att företaget stoppar den ryska exporten, rapporterar Expressen. 

Efter kritikerstormen backar nu spritföretaget från beskedet och stoppar den planerade exporten till Ryssland. 

I ett internt meddelande skriver Absolut Company:s vd Stephanie Durroux till sina anställda att de inte vill exponera anställda och partners för ”massiv kritik”. I meddelandet skriver hon att företaget vill vårda de ”långvariga och tillitsfulla” relationerna med svenska intressenter.

4 kommentarer

  1. Rolf Johansson: En alkohol-relaterad artikel i Travel News? På vilket sätt passar en sådan artikel i en tidning som behandlar nyheter inom "travel"?
    • Travel News: Absolut är en vara som säljs på de flesta av världens hotell och restauranger. Många som är på resa besöker restauranger och hotell. Det är i utkanten av vårt bevakningsområde. Men innanför tycker vi som vill vara bred affärstidning. Det blir liksom roligare så. Eller?
  2. Rolf Johansson: Jahaja, det är roligt det skall vara, det hade jag missat. I ett land med en halv miljon alkoholister så är alkohol inte det "roligaste" jag kan komma på. Mycket elände med alkohol
  3. Rolf Johansson: Jahaja, det är roligt det skall vara, det hade jag missat. I ett land med en halv miljon alkoholister så är alkohol inte det "roligaste" jag kan komma på. Mycket elände med alkohol !
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024