Annons:

Första uttagningen till Årets kock är klar

Första uttagningen till Årets Kock 2020 genomfördes på Aira i Stockholm. Juryordförande, Tommy Myllymäki, med jury har utsett de 24 bidrag som går vidare till kvaltävlingen den 9-10 juni på Stockholms Hotell & Restaurangskola.

Av 68 ansökningar går följande kockar (utan inbördes ordning) vidare till kvaltävlingen.
1.Marcus Bremdal – Konstnärsbaren, Stockholm
2.Adam Nilsson – Konstnärsbaren, Stockholm
3.Liselott Karlsson – Restaurang Hybrid, Stockholm
4.Mattias Jönsson Caesar – På skissernas, Lomma
5.Mikael Feuk – Gastro Gaspari, Flyinge
6.Sonny Tapper – Aveqia, Stockholm
7.Magnus Åkerström – Stadshuskällaren, Stockholm
8.Ludwig Tjörnemo – Unilever AB
9.Jessie Sommarström – Urban Deli, Stockholm
10.Martin Karlsson – Grenna Hotell, Gränna
11.Andreas Jerrhag – Smoke Barbecue & Bar, Karlskrona
12.Henric Herbertsson – SK Mat & Människor, Göteborg
13.Emelie Nielsen – Restaurang KRUBB, Töreboda
14.Christian Siberg – Omaka, Stockholm
15.Martin Anneflod – Spiseriet, Göteborg
16.Joakim Kjaerkner – Brasserie du Sud, Ystad
17.Lisa Lönner Pulkkinen – Husmor Lisa Fine Home Dining, Vaxholm
18.Luqaz Ottosson – Restaurang ROT, Gotland
19.Niklas Ekholm – Hackholmssund Konferens, Bro
20.Jesper Jakobsson – Restaurang Bhoga, Göteborg
21.Ola Wallin – Kroken och Bloom, Göteborg
22.Jesper Westermark – Allegrine, Stockholm
23.Matilda Ewaldh – Skärets krog, Smögen
24.Emil Petzén – Halmstad Golfklubb, Halmstad

Kommentarer är stängda.