Daniel Lakatosz har tillsatts som Food & Beverage Manager på Hotel Diplomat. Han har en lång gastronomisk erfarenhet med ledande roller inom både mat och dryck. Han har varit i final i Sveriges Mästerkock, driver bloggen Daniel Lakatosz på ELLE Mat & Vin och debuterat som författare med kokboken ”Daniels matresa: 9 menyer från världens kök”.
Daniels kommer att fortsätta utveckla restaurangverksamheterna, erbjuda gästerna nya mat- och dryckesupplevelser och bli en ännu mer attraktiv plats för såväl internationella gäster som stamgäster.
– Jag vill att vi ska växa. Hotel Diplomat erbjuder idag en lyxig och internationell upplevelse. Gästerna ska komma hit för upplevelsen. Vi kommer till exempel att ha en levande meny och låta kockarna var mer ute i matsalen och fixa det sista framför gästen, säger Daniel som lovar att de klassiska rätterna kommer att vara kvar och samsas med de nya.
Hotel Diplomat har sedan år 1966 varit en självklar mötesplats för mat och dryck och har haft flera restaurangverksamheter under ett och samma tak. Hotellets råvaror är noga utvalda och varierar efter säsong och är mestadels närproducerade, ekologiska och kommer från lokala leverantörer.
– Vi är mycket glada att hälsa Daniel välkommen till oss. Hans kunskap och erfarenhet kommer att lyfta till ännu högre höjder så att vi blir det självklara valet för ännu fler gäster, Lina Gabrielson, VD.