Naturliga råvaror och lokala leverantörer står i fokus när SAS uppdaterar sitt mat- och dryckessortiment. Det nya konceptet har tagits fram i samråd med kunder och kabinpersonal och först ut är ett nytt kafésortiment, skriver SAS i ett pressmeddelande.
– Vi börjar med kafésortimentet, där vi huvudsakligen kommer att erbjuda produkter från skandinaviska varumärken, säger Gustaf Öholm, head of onboard product and services på SAS.
Men även om det nya snacks- och dryckessortimentet främst ska bestå av premiumprodukter från skandinaviska leverantörer, kommer stora internationella varumärken fortsatt att vara en del av utbudet, enligt SAS.
De nya snacksen och dryckerna finns redan ombord på skandinaviska och europeiska flygningar. De ingår i priset på SAS Plus men måste köpas till på SAS Go.
Del två av SAS mat- och dryckesuppdatering introduceras i slutet av maj. Då är det färska råvaror, naturliga ingredienser, förpackning och servering som ska stå i fokus.
2 kommentarer