Annons:

Idre Fjälls vd lämnar efter vintersäsongen 2025

Idre Fjäll meddelar nu att Christer Svärd kommer att lämna sin position som VD för stiftelsen efter avslutad vintersäsong.

Christer Svärd tillträdde som VD i juni 2023 och har under sin tid engagerat sig i utvecklingen av Destination Idre och stärkt relationen med viktiga samarbetspartners samt drivit fram viktiga strategiska initiativ som främjar Idre Fjälls position som en attraktiv fjälldestination.

”Jag är stolt över det arbete vi har åstadkommit under min tid på Idre Fjäll. Anläggningen har en enorm potential, och jag ser med glädje fram emot en fantastisk vintersäsong samt starten av arbetet med nästa etapp av projektvisionen En framtid närmare naturen. Efter noggrant övervägande har jag dock kommit fram till att min nuvarande situation, med långa pendlingar mellan Göteborg och Idre, har tagit för mycket energi. Därför känns det som rätt beslut att lämna efter denna vintersäsong”, säger Christer Svärd i ett pressmeddelande.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna