Annons:

NHC stärker samarbete över Östersjön

Hotellfastighetskonsultbolag Nordic Hotel Consulting (NHC) i Finland kommer utöka sitt samarbete med det svenska kontoret för att stärka NHC´s närvaro på marknaden, enligt ett pressmeddelande.

Under ledning av Jan-Erik Lagerström har NHC etablerat en ledande position på den finska marknaden inom rådgivning för hotellfastigheter. Tidigare i år anslöt man Christian Beckman till ledningen på det finska kontoret och sedan förstärktes kontoret ytterligare med Henri Hakala, tidigare från Christie & Co. Nu ska kontoren genomföra en strategisk satsning och stärka företagets närvaro på den svenska marknaden.

Christian Kielgast, partner på NHC, säger: ”Jan-Erik har gjort ett gediget arbete för att bygga upp Helsingforskontoret till att bli den ledande aktören på den finska marknaden. När Christian Beckman anslöt sig tidigare i år kändes det som ett naturligt steg att utöka samarbetet med Felix Jondal och Marcus Josefsson på Stockholmskontoret, i syfte att utöka vår verksamhet i Sverige. Den svenska marknaden fortsätter att vara en nyckelmarknad för oss där vi även ser en stor tillväxtpotential. Vår starka nordiska närvaro, internationella profil och breda samt mångåriga erfarenhet är en styrka för att möta våra kunders behov. Med denna satsning tar vi ytterligare ett steg förstärka och förbättra vår närvaro i Sverige”

Nordic Hotel Consulting Felix Jondal, Jan Erik Lagerström och Christian Beckman på Grand Hôtel.

Felix Jondal och Marcus Josefsson, Directors NHC Sverige, säger: ”Vi ser fram emot att ytterligare stärka vårt samarbete med Helsingforskontoret i samband med vår planerade expansion på den svenska marknaden. Under det senaste året har vi framgångsrikt genomfört flera omfattande uppdrag och har en stark pipeline framför oss. Vårt utökade samarbete med det Finländska kontoret kommer möjliggöra en snabbare tillväxt i Sverige samt förstärka NHC´s position som den ledande rådgivningsbyrån för hotellfastighetsägare i Norden.”

Jan-Erik Lagerström, Director på NHC, säger: ”Jag och Christian ser fram emot att stärka samarbetet med det svenska kontoret och tillsammans expandera verksamheten på den svenska marknaden. Med våra gedigna erfarenhet och starka meritlista och är vi övertygade om att vi kan skapa värde för både befintliga och nya kunder samt bidra med nya perspektiv till marknaden.”

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna