Annons:

Lars Sandberg tar över Hotel Diplomat

Lars Sandberg är ny VD för Hotel Diplomat AB, med tillträde den 1 oktober 2024. Lars efterträder Charlotta Olsson, som har lett företaget sedan 2022.

– Vi ser fram emot en framgångsrik framtid under Lars ledarskap och är övertygade om att hans erfarenhet kommer att bidra till att stärka Hotel Diplomat AB:s position som en ledande aktör inom hotellbranschen, säger Anna Cappelen, delägare Hotel Diplomat AB i ett pressmeddelande.

Lars Sandberg är en erfaren ledare inom besöksnäringen med en imponerande meritlista. Senast har han haft en framträdande roll inom Scandic-koncernen, där han ansvarade för den framgångsrika öppningen av Scandic Haymarket och ledde Scandic Grand Central som hotelldirektör. Dessförinnan har Lars även varit verksam som ledare för det välkända Yasuragi Hasseludden. Utöver sin operativa erfarenhet är han styrelseledamot i Hotel Diplomat AB, vilket ger honom en djup förståelse för företagets strategiska vision.

– Jag känner Lars som en synnerligen erfaren och framgångsrik ledare. Han besitter den kompetens och de ledaregenskaper som krävs för att föra Hotel Diplomat AB in i en ny era, säger Fredrik Cappelen, styrelseordförande, Hotel Diplomat AB i ett pressmeddelande.

– Jag är hedrad över förtroendet att ta över ansvaret för Hotel Diplomat AB, som inkluderar Diplomat Collections tre unika boutiquehotell i Stockholm med 300 förstklassiga hotellrum, tre restauranger, barer och spa. Det är en spännande och stimulerande utmaning, och jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med våra medarbetare och familjen Malmström Cappelen, fortsätta utveckla verksamheten, säger Lars Sandberg, VD Hotel Diplomat AB.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
På nytt jobb