Annons:

Robbie Williams ska sälja TUI:s nya kryssningskoncept

Om sex månader kommer de första gästerna att gå ombord på Mein Schiff Relax. Detta är det första fartyget i den innovativa InTUItion-klassen. Konceptet kommer att marknadsföras och säljas med stöd av Robbie Williams

Konceptet ska ha övertygat den internationella artisten Robbie Williams under ett möte i Hamburg. Wybcke Meier, VD för TUI Cruises, introducerade sångaren och underhållaren till feel-good konceptet av Mein Schiff Relax. 

– Jag reser ständigt, hoppar från ett hotell till ett annat. Så vad kan vara bättre än att utforska världen på en kryssning och alltid ha ditt feel-good hotell med dig? Mitt liv är turbulent, och jag har lärt mig hur viktigt det är att ha platser att dra sig tillbaka till för att koppla av. Det nya Mein Schiff Relax, med sina många underbara platser att varva ner på. Allt jag kan säga är: Relaxing rocks, säger Robbie Williams i ett pressmeddelande.

Hur mycket Robbie Williams får betalt för att sälja och marknadsföra det nya TUI-konceptet framgår inte av pressmeddelandet.

Comments

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Våra regler är enkla:Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 kommentarer Öppna
Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024