Annons:

De fem bästa på ”Smile with your eyes” i Göteborg

Här är de fem kvalificerade hotellen som kan vinna Wilhelmina Skoghpriset i kategorin reception eller  ”Smile with your eyes”. Den 9 september på Travel News Business Forum 2024 på Scandic Göteborg Central i Göteborg berättar vi vem som vinner Wilhelmina Skogh-priserna. De nominerade är framtagna med data från vår samarbetspartner Loopon

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Nomineringarna i den nya kategorin ”Smile with your eyes” är ett resultat av Travel News samarbete med undersökningsföretaget Loopon. Det andra året vi0 samarbetar.

– Det är häftigt för oss att gå djupare in i hotellupplevelsen än vi gjort tidigare eftersom de kvalificerade bygger på betyg och omdömen från faktiska gäster, säger Travel News chefredaktör Viggo Cavling. 

Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige.

Loopon är ett undersökningsföretag som hjälper besöksnäringen att nå sina mål för gästnöjdhet samt öka sin lönsamhet och lojalitet hos sina gäster.

– Vi är så glada att få vara med och visa alla duktiga hotell som jobbar hårt med att återkoppla till sina gäster samt ta hand om alla kommentarer som trillar in både högt och lågt, säger Mathias Sabel, VD Loopon i Sverige i en kommentar.

Kategorin Bästa reception:

Smile with your eyes är lätt att säga, men svårt i praktiken. I en reception vill gästen mötas av en människa som ser en och förstår ens behov redan innan man öppnat munnen. Vissa har bråttom och ingen lust att öppna munnen alls. Andra har en fruktansvärd flygresa i bagaget och behöver prata av sig en stund. De nominerade hotellen i denna kategori kan hantera detta suveränt. Och förstås alla andra utmaningar som uppstår när människor söker ett tryggt hem bortom sin vanliga säng. 

De kvalificerade är:

Clarion Collection Hotel Mektagonen

Grand Alingsås vann förra året i kategorin Bästa Housekeeping.

Grand Hotel Alingsås

Marstrands Havshotell

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

Spar Hotel Gårda

Lina Skandevall, varför valde du att tacka ja till uppdraget att leda utdelningen av Wilhelmina Skoghpriset? – Jag älskar allt som har med besöksnäring att göra! Att få lyfta fram och hylla personer och företag som gjort ett utmärkt jobb värmer hjärtat! Wilhelmina Skogh är dessutom en stark förebild. Gotlänning, kvinna, entreprenör och föregångare inom turistbranschen. Love it!

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Läs allt om Travel News Business Forum 2024 här

Kommentarer är stängda.

Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024
Account Manager Sales – Sweden & Finland
Sista ansökningsdag:
23 september 2024