Annons:

Premium

Avis, STF och Countryside Hotels lanserar bilsemesterguide med rabatt

Biluthyrningsföretaget Avis lanserar Avis Roadtrip Guide, en reseguide som lyfter smultronställen runt om i landet genom kurerade rutter. I samarbete med bland andra Svenska Turistföreningen och Countryside Hotels ska guiden bidra till att semesterfirare inspireras till att upptäcka nya platser, samtidigt som man stöttar besöksnäringen på fler orter och gynnar en än mer hållbar och utbredd turism, enligt ett pressmeddelande.

I projektet samarbetar Avis med STF, Countryside Hotels och andra aktörer inom svensk besöksnäring för att erbjuda resenärerna så bra tips och förmåner som möjligt.  

I guiden finns färdiga rutter som är särskilt anpassade för olika reseintressen att utforska med bil. Genom ett digitalt personlighetsquiz matchas resenärens preferenser med aktiviteter, sevärdheter och boenden för bilsemestern. Du kan till exempel åka på ett gastronomiskt äventyr på Gotland, utforska upplevelser med fart och adrenalin genom Norrland eller njuta av en mysig familjesemester i Småland. 

Guiden lanseras på Avis hemsida den 1 juni. Genom att hyra en bil från Avis får du tillgång till samtliga förmåner och rabatter i reseguiden. Bland annat får Avis kunder tillgång till upp till 25 procent rabatt på bokning av STF:s boenden och 15 procent rabatt på Contryside Brake-paketet på utvalda boenden hos Countryside Hotels, samtidigt som deras medlemmar får upp till 15 procent rabatt på Avis hyrbilar.

Reservation & Ticketing Agent – Copenhagen
Sista ansökningsdag:
30 september 2024