Annons:

Premium

Waidmann Jaktresor AB redovisar förlust trots ökad omsättning för 2023

Omsättningen växer till flera miljoner kronor, men resultatet visar fortsatt förlust.

Waidmann Jaktresor AB, företaget inom resebranschen med huvudfokus på jaktresor, har redovisat sitt senaste bokslut för perioden 1 januari till 31 december 2023. Omsättningen uppgick till nästan 9,5 miljoner kronor, en rejäl ökning jämfört med 3,7 miljoner kronor året innan och endast 1,5 miljoner kronor under 2021. Trots ökningen i omsättning visar årets resultat en förlust på -229 000 kronor, även om den är mindre än året innan då resultatet låg på -1 014 000 kronor förlust.

Personalomkostnader låg på 809 000 kronor och det fanns en enda anställd under 2023, samma som under 2021 och 2022. Kassan minskade till 501 000 kronor, jämfört med 793 000 kronor året innan.

Styrelsen för Waidmann Jaktresor AB består av Rasmus Nilsson som ledamot och vd, Ulf Hansen som ledamot och Niklas Engstrand som ledamot och ordförande.

Företaget, som grundades den 1 januari 1991, är verksamt inom resebranschen med huvudfokus på att arrangera och organisera jaktresor för jaktentusiaster. Waidmann Jaktresor AB arbetar med att utforma reseupplevelser som är anpassade efter behoven hos jägare, bland annat genom att välja lämpliga jaktmarker, skaffa nödvändiga tillstånd och licenser, ordna passande boende och säkerställa att regler och förordningar följs. Utöver sitt huvudfokus kan företaget även vara delaktigt i aktiviteter som direkt eller indirekt är relaterade till resebranschen, såsom att erbjuda logistikstöd, transportarrangemang och eventuellt erbjuda fritidsaktiviteter för kunder under deras resor. Waidmann Jaktresor AB är baserat i Göteborg.

Profilbild av Rasmus Nilsson

Vd Rasmus Nilsson

På nytt jobb