Annons:

Premium

Dubblad omsättning och ökad vinst för Skärhamns resebyrå

- Anledningen till ökad omsättning beror till stor del på ett ökat antal Marine Travel kunder och även nya företagskunder och hög servicenivå. Skärhamns Resebyrå kommer att rekrytera fler resesäljare framöver, skriver vd Marina Bätjer i en kommentar till Travel News.

– Anledningen till ökad omsättning beror till stor del på ett ökat antal Marine Travel kunder och även nya företagskunder och hög servicenivå. Skärhamns Resebyrå kommer att rekrytera fler resesäljare framöver, skriver vd Marina Bätjer i en kommentar till Travel News.

Skärhamns Resebyrå AB:s senaste bokslut, som avser perioden från 2022-05-01 till 2023-04-30, visar en imponerande omsättningsökning till 59,1 miljoner kronor. Detta kan jämföras med föregående års omsättning på 32,05 miljoner kronor, vilket innebär en ökning med nästan 84 procent. Årets resultat för detta bokslut visar en vinst på 1,65 miljoner kronor, en betydande förbättring från föregående års vinst på 969 000 kronor.

Företaget, grundat den första juni 2000, har nu 4 anställda, en ökning från föregående år då antalet anställda var 3. 

Skärhamns Resebyrå AB är engagerat inom resebranschen, med huvudfokus på att sälja affärsresor och Marine Travel. De erbjuder även rese-relaterade tjänster såsom flyg, hotell och hyrbilar och organisering av resor för både företag och grupper.

Omsättningen för Skärhamns Resebyrå AB har varit varierande under de senaste åren. År 2020 rapporterade bolaget en omsättning på 9,56 miljoner kronor och en förlust på 623 000 kronor. Med tanke på det senaste bokslutets positiva resultat ser framtiden ljus ut för Skärhamns Resebyrå AB, vars primära fokus ligger på att erbjuda effektiva och pålitliga affärsresor för sina kunder. Företaget är baserat i Tjörns kommun, inom Västra Götalands län. Uppgifterna om bolagets bokslut kommer från företagsdatabolaget Eivora.

På nytt jobb