Annons:

Heta diskussioner i årets GTA-jury

I år har juryarbetet inför Grand Travel Award varit tuffare än någonsin. TN har intervjuat juryns ordförande Peter Carlsson, vd för Travellink, som berättar varför antalet nominerade minskat, vad som orsakat störst diskussioner i juryn och varför inte Ving blev nominerat.

Var det heta diskussioner i  juryn?
–    Ja.  I och med att vi har minskat antalet nominerade i de flesta klasser till tre ökar kraven på juryn att belysa de nominerade ur flera olika vinklar. Mest diskussioner blev det om årets chef och i charterklassen.
Varför blev inte Ving nominerat?
–    Till grund för nomineringarna ligger kriterierna service och support till resebyråerna, produkt och marknadsföring.  Ving är visserligen den största aktören på nordiska marknaden, men när det gäller servicen till återförsäljarledet har de andra tre varit betydligt mer aktiva. Dessutom har Ving haft en nedåtgående trend i GTA-omrösningen under senare år. Förra året fick arrangören lägst poäng av de fyra nominerade.
Har du fått några reaktioner?
Ja, från Ving. Det är ett tecken på Grand Travel Awards betydelse och att det blivit mer spets i nomineringarna när vi minskat antalet.  Det är en större ära att bli nominerad nu.

 

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024