Annons:

Nominera till Digitala priset 2017

Nu kan du påverka vad som ska få utmärkelsen Årets Digitala Pris som delas ut på Grand Travel Award. Fram till den 16 januari kan alla i resebranschen nominera den bästa digitala prestationen det senaste året.

De digitala kanalerna är sedan länge affärskritiska för resebranschen. Därför delar Travel News ut ett digitalt pris på Grand Travel Award den 16 februari 2017, som går till den reseaktör som på bästa sätt utnyttjar kanalen för försäljning, marknadsföring, information eller annan digital prestation. Vi belönar framför allt initiativ och förbättringar som skett under det senaste året.

Vinnaren kommer att utses av en särskild digital jury, efter att aktörerna själva eller någon annan i resebranschen, har nominerat en webbplats, nätbutik eller mobiltjänst. Juryn består av Hanna Kastås, digital strateg på webbyrån Bazooka, Marcus Moeschlin, grundare av Ticmate, Helena Sjögren, från Etraveli Smart Media och Per Johnsson, chefredaktör på Travel News.

Reseaktörernas webbplatser, mobiltjänster och nätbutiker kommer att bedömas utifrån kriterierna:
• Innovation. Nytänkande inom det digitala området är det viktigaste kriteriet. Vi belönar aktörer som under det senaste året har skapat nya eller förbättrat existerande tjänster och webbplatser.
• Användarvänlighet. Kunden måste hela tiden stå i centrum. Det ska vara enkelt och intuitivt att använda tjänsten.
• Redaktionell kvalitet. Kvalitén på innehållet i form av texter, bilder och filmer.

Skicka in ditt förslag till nominera@travelnews.se.

Biljettbokningen till Grand Travel Award kommer upp inom kort. Håll utkik här på hemsidan.

Kommentarer är stängda.