Annons:

Lyxresebyrån Select Travel öppnar spa

Lyxresebyrån Select Travel öppnar spa och byter samtidigt namn till Select Collection.

– Vad vi vet är blir vi den första researrangören i världen med ett livsstilskoncept som inkluderar resebyrå, spa och livstilsbutik i samma lokal, säger vd och ägare Leija Graf.
Den nya spaavdelningen, som ligger i samma lokaler som resebyrån på Norrlandsgatan i Stockholm, invigdes i går, onsdag. Idén föddes när resebyrån, som är Sveriges största inom lyxsegmentet, under det ekonomiskt bistra 2009 beslöt att minska lokalytan för resebyråverksamheten.
– Vårt spa och vår butik blir en alternativ marknadsföringskanal, som gör att fler potentiella kunder besöker oss personligen. Genom spabehandlingarna, som vi hämtat från hotellen vi samarbetar med, blir kunderna inspirerade av våra resmål och hotellen vi jobbar med, säger marknadschef Fredrik Ottosson.
Spakonceptet bygger på att Select Collection valt ut sina favoritbehandlingar från ett antal av de femstjärniga hotell som finns i deras katalog. Exempelvis finns två spaterapeuter från lyxresortkedjan Six Senses anläggningar Soneva Fushi på Maldiverna och Six Senses Sanctuary Destination Spa i Thailand. Under de första tio dagarna har Select Collection även lockat hit Shiatsuexperten  Wesley Thompson från Dinarobin Hotel i Mauritius under tio dagar, vars kundkrets i normala fall består av celebriteter från hela världen, som till och med reser med private jet till Mauritius för att knådas under hans händer.
Select Collection blir även det första spa:et i Sverige som representerar spakedjan Daniela Steiner.

Kommentarer är stängda.